Besøgstæller

Køb Minecraft server

Minecraft er blevet et utroligt populært spil, blandt børn og unge verden over. En af grundene til dette, er at det er muligt at spille på online servere med sine venner, uden man behøver det vildeste gaming udstyr, da spillet ikke har specielt store krav til din pc. Endnu sjovere bliver spillet hvis man spiller på en online server som man selv ejer. For så kan du nemlig selv styre alt fra, hvem der må spile på serveren til simple ting som at skifte vejret… Du kan også vælge at installere 3 parts. plugins, og en masse andet.

Hvilken server skal jeg vælge?

Hvis du bare er en helt almindelig Minecraft gamer, kan det måske være lidt svært at vurdere hvor stor en server (antal ram) du skal bruge. Men der er altså hjælp at hente her!
1: Hvis du bare skal bruge din Minecraft server til at spille sammen med nogle få venner, og ikke har brug for en masse store plugins, vil 256-512 mb ram sikkert passe perfekt til dig.
2: Hvis du derimod gerne vil have en større server, hvor ALLE kan joine, vil jeg anbefale dig at vælge en lille smule mere ram 1024 mb til >3072 mb. ram.
Et godt trick er at starte med at købe en lille server, og derefter opgradere hvis du kan mærke, at din server begynder at lagge eller gå ned… Hos mange gamehosting virksomheder, er dette nemt at gøre fra kontrolpanelet.

Hvor skal jeg købe?

Der findes et hav af valgmuligheder at vælge i mellem, når vi snakker Minecraft server hosting… De fleste udbydere sælger deres MC servere, i ram hvor der er tilnkyttet x antal slots/spillere. Altså f.eks. en pakke med 512 mb ram med 8 slots. En anden ting er man kan købe sin billig Minecraft server hosted i forskellige lande… De fleste foretrækker Danmark, da dette giver en mindre ping. Personligt foretrækker jeg servere fra Tyskland, da dette er langt billigere (mere for pengene), og samtidig synes jeg ikke, man kan mærke den store forskel når man spiller.

Speedgaming

Speedgaming.pro er et af de største gamehosting firmaer i Danmark, og med hele 6 års erfaring. De har styr på deres ting, og levere Minecraft servere og andre gameservers for den sags skyld i høj kvalitet og uden lag. Til alle deres Minecraft servere får du FTP adgang og MySQL database, så du kan installere de plugins og andet som du lyst til.
Priser starter fra 72 kr. pr. måned for 1 GB ram

 

Gameservers.com

Gameservers sælger ekstremt billige og fine servere til stort set alle online-spil, og selvfølgelig også Minecraft! Du har fra deres kontrolpanel mulighed for at styre det meste, og det du ikke kan styre her, kan du for det meste med FTP adgang eller som “OP” ingame. Hvis du skulle få problemer med din server, eller bare brug for hjælp til installation af plugins og andet, har de også en masse supportere, som sidder klar til at hjælpe dig!

Tjek deres priser og “features” her!

 

 

One Response to Køb Minecraft server

  1. [...] for 1-4 slots/players Minecraft server er kun €4.13  pr måned div#maxbutton-1-container { } a#maxbutton-1 { text-decoration: none; [...]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>