Besøgstæller

Logitech G930 Trådløs Gaming Headset

gaming-headset-g930Logitech G930 er et trådløs gaming head
set, og endda et af de bedste på markedet! G930 er en trådløs version af Logitech G35, med samme design, samme 3 “G” knapper, samme gode mikrofon. Normalt er trådløs ikke det bedste når man snakker gaming mus og headsets. Men Logitech har formådet at lave en model, med en ekstrem hurtig 2.4GHz-radioforbindelse, som virkelig giver minimalt forsinkelse, hvilket kan være afgørende når man spiller.

Mikrofon og lyd

Lyden i dette headset er super klart, og med 7.1 surround teknologi fra Dolby, kan du høre de vigtigste ting i spillene som fodtrin, skud, køretøjer, eksplosioner og dine holdkammerater. G930 dækker ligesom G35 hele dine øre, og derfor vil du ikke kunne høre meget af larmen i baggrunden. Når du har trådløse hovedtelefoner, slipper du også for at tage dem af hver gang, du lige skal hente et eller andet. Faktisk kan du med G930 bevæge dig op til 12 meter væk fra din computer uden at miste forbindelsen.
Mikrofonen er fantastisk både til at snakke ingame, men kan også sagtens bruges til at snakke med i programmer som Skype eller Teamspeak 3, b.la. fordi den fjerner en del af din baggrundstøj. En lille lækker detalje er at når du vipper mikrofonen op, bliver den automatisk slået fra.

Da det jo er et trådløs skal det selvfølgelig lades op… Dette klares nemt med det medfølgende USB-kabel, og skal gøres efter ca. 10 timers brug.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>